Контакт информации

Контакт

Работно Време :
Понеделник - Петок : 09:00-19:30
Сабота : 09:00-18:00

БДС-ЕЛЕКТРОНИК ДОО
Ул."Ѓорче Петров" бр.71
Скопје 1060 Македонија

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со * се задолжителни.
e-Sport Are you sure that you want to switch to desktop version?